Denim Rady

Toissapäivänä aloitimme päivän lähtemällä läheiseen puistoon ulkoilemaan Cindyn kanssa. Ovatko muut huomanneet kissojen ulkoiluttamisen puistoissa ja ulkoilu alueilla kaupungissa on yleistyneen huimasti? On ilo huomata että kerrostaloissakin asuvat kissat pääsevät välillä nurmelle tallustelemaan ja jahtaamaan perhosia. Varsinkin keskustassa sijaitsevassa kirkkopuistossa on jo ihan normaalia nähdä kissoja loikoilemassa omistajiensa ja tämän kavereiden kanssa. Asutaan tällä hetkellä sen verran kaukana keskustasta etten tiedä olisiko kaiken sen vaivan arvoista lähteä Cindyä sinne asti raahaamaan. Varsinkin kun meiltä kävelymatkan päässä sijaitsee kiva ja rauhallinen puisto jossa ei tällä kertaa ollut meidän lisäksi kuin pari lenkkeilijää.
Dress: Rady // Bag: Rady // Shoes: Nike
Sää olikin huomattavasti parempi (tai no lämmin ja hiostava) kuin olin odottanut, joten kotiin päästyämme vaihdoin ennen kauppareissua ylleni tämän Radyn mekon. Olen niin kyllästynyt meidän vakiutuneeseen kuvauspaikkaan, koska tuntuu siltä että kaikki kuvat näyttää toistensa kopioilta, niin päätettiin ottaa kuvat tällä kertaa vaihtelun vuoksi ihan meidän kotipihassa. Nämä kuvat onnistuivat mielestäni hyvin eikä aurinkokaan tällä kertaa päässyt pilaamaan niitä. 
Itse asusta muutama sananen: Kokeilin (taas) varmaan kaikkia mun kenkiä tämän mekon kanssa ja taas kerran nämä Niket veivät voiton. Iskeekö teihin tälläinen blingi (jota löytyy esim. napeista ja koruista tässä asussa) yhdistettynä urheilullisiin kenkiin? Itse tykkään siitä miten kenkiä vaihtamalla saa samasta asusta tilaisuuteen sopivamman, lenkkareilla urheilullista ja rentoa ja korkkareilla vähän juhlavampaa kokonaisuutta. Vaalean laukun kanssa tähän asuun täydelliset kengät olisi olleet valkoiset Niket, joista olenkin jo keväästä asti haaveillut.
Mukavaa torstaita kaikille! Mitä tykkäätte asusta? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti