BarbiexMissguided

Taas kerran pahoittelut blogihiljaisuudesta. Inspiraatio on ollut kateissa. Kuulun niihin ihmisiin jotka toimivat aurinkoenergialla. Ja kiitos sateisen ja pilvisen kesän, tuntuukin melkein siltä, että vaivun jo tässä vaiheessa vuotta kaamosmasennukseen ja horrokseen. Hyvät mökkikelit ovat osuneet juuri samalle päivälle kuin työt ja vapaa päivinä aurinko on kurkistanut pilven takaa vain aamupäivällä. Tuntuu etten saa tästä kesästä, jota niin kovasti odotin, mitään irti. Noh, toivottavasti paistaa edes syksyllä, vaikka ajatuksesta luonnonrusketuksesta olen luopunut. 
Mutta nyt itse aiheeseen, koska kuten otsikosta voi päätellä; en tullut vain itkemään: "mikä vitsi tämä kesä on ollut", vaan kertomaan viime viikolla saapuneen paketin sisällöstä. Missguided julkaisi pari viikkoa sitten heidän Barbie- collaboration mallistonsa. Ja voi kyllä, tälläiselle ysärilapselle olisi löytynyt vaatekaapista tilaa vaikka koko mallistolle. Tämä kyseinen mallisto myi vuorokaudessa loppuun! Mutta onneksi Missguided re-stockaa noin 2-3 viikon välein, joten kannattaakin pitää silmällä milloin Barbie jutut tulee takaisin myyntiin jos niillä vaatevarastoaan haluaa täydentää. 
Ehdittiin kuitenkin ostaa siskon kanssa nämä paidat jo tuosta "ensimmäisestä erästä". Introverttejä kun olemme niin tämä paita kuvaa meitä molempia niin hyvin. Mulle täydellinen perjantai tarkoittaa nimenomaan sitä rauhallista koti-iltaa hyvän kirjan tai leffan ja viinilasin kanssa. Party-vuodet on aikalailla takana päin; ajatuskin baarista ahdistaa ja terassitkin on kivoja vain päivällä ja/tai alkuillasta. Hahah, olenko tulossa vanhaksi?
T-shirt: Missguided // Skirt: BikBok // Shoes: Rezoy
Samana päivänä menimme kaupungille pyörimään ja ostoksille. Kierrettiin kaikki ALE-rekit etsien mustaa, valkoista tai farkkukankaista hametta ja kyllähän niitä löytyikin, mutta ei niistä yksikään saanut sydäntäni lämpiämään niin kuin tämä Bik Bokin vaaleanpunainen suede- hame! Hintaa tältä löytyi hieman enemmän kuin olin tuolle reissulle budjetoinut, mutta latasin Bik Bokin sovelluksen ja sain viidentoista prosentin alennuksen. Jee!

Mitäs tykkäätte asusta? Onko täällä muita Missguidedin Barbie-mallistoon tykästyneitä? Tänään sain paikannettua kaikki haluamani tuotteet, jotka jäivät tästä ensimmäisestä tilauksesta uupumaan, eri nettikaupoista ja viimein huomenna saan ne tilattua! 

2 kommenttia:

  1. Ihana asu ja taas niin sun tyylinen! <3 Mä voisin myös kotiuttaa tuon paidan omaan vaatekaappiini, näyttää niin kivalta *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi paita on kyllä ihana! ♥

      Poista