Current obsessions

Tämä postaus onkin lojunut luonnoksista jo jonkin aikaa mutta en vain ole saanut aikaseksi kuvailla tähän sisältöä. Nyt olen ollut puolitoista viikkoa lomalla, vaikka ei siltä olekaan tuntunut, sillä tässä on ollut jos jonkinlaista ahdistuksen ja murheen aihetta enkä siksi ole saanut mitään aikaiseksi tai onnistumaan. Mutta nyt päätin ryhdistäytyä ja ottaa kameran kauniiseen käteen ja naputella tämän postauksen julkaisu kuntoon. Eli siis current obsessions- postauksella jatketaan. Toivottavasti tykkäätte!

Persikan värinen meikki
Olen täällä hetkellä niin rakastunut persikan sävyiseen silmämeikkiin yhdistettynä Bobby Brownin hieman lilahtavaan huulipunaan. Kaikkien niiden vuosien jälkeen jotka vietinyksinomaan ruskeiden luomivärien parissa, on tästä persikan väristä tullut ehdoton suosikki joka päiväiseen meikkiin. Ei niissä ruskeissakaan mitään vikaa ole, mutta vaihtelu virkistää ja varsinkin näin kesällä on kivä laittaa vähän kirkkaampia värejä. Nyt kesän aikana onkin meikkipussiin tiensä löytänyt osanssihtava tuote toisensa jälkeen. Huulikiilto tai kiiltavämpi huulipuna on vielä hakusessa...
Vesimeloni ja mansikat
Tänä kesänä on jo tähän mennessä tullut syötyä kymmenen kertaa enemmän vesimelonia kuin viimevuonna. Niin raikas ja edullinen välipala ja jälkiruoka. Voiko parempaa olla? Jos aamulla on ollut aikaa olen ottanut tätä myös töihin evääksi. Plus onhan se nyt ihanaa kun ruoka on esteettisestikkin namia!
Terävä kärkiset kengät // Hatut // Clutchit
Näitä onkin tullut kaiken muun ohella nettikauposta selattua  ja olettekin ehkä huomanneet näiden mustien teräväkärkisten kenkien olevan mun ehdottomat luotto kengät! Mun silmää mielyttää erityisesti se miten pelkkä kapea kärki saa jalat näyttämään hieman pidemmilta ja sirommilta noin muutenkin. Harmi vaan etttä mulla on vain kahdet tämän malliset korkkarit. Puhdasta rakkautta!  //  Olen käyttänyt tätä kesähattua niin usein että joudun hillitsemään itseni jottei se ihan jokaisessa päivän asu -postauksessa vilahtaisi. Taas money well spent! Yllättävää kyllä, mutta tämän kesän aikana olen oppinut käyttämään  myös lippistä. // Rakastuin heti kun näin Radyn tämän kesän malliston olki/paperi (?) clutchit, koska kaipailin sellaista jo viime kesänä. Vielä tänäkään vuonna en Radyn clutchia kotiuttanut, mutta onnekseni löysin Bik Bokin outletista tämän kahdeksan euron hintaan. Jee! Syksyksi onkin etsinnässä joku ei-niin-kesäinen laukku ja Asosilta löytyy useampikin ulkonäöltään mielyttävä yksilö.

Tässä näitä nyt olisi. Löytyykö teiltä samoja mieltymyksiä? Jatkankin tästä Radyn alennusten selaamista  

4 kommenttia:

 1. Toi sun meikki on ihan täydellinen! *_* <3

  VastaaPoista
 2. Vesimelonit ja mansikat ovat myös mun tän hetken lemppareita! En vain saa niistä tarpeekseni ja aina, kun menen K-kaupasta kokoamaan itselleni salaatin, on pakko ottaa niitäkin joukkoon XD

  Ja tuo persikan värinen meikki näyttää kyllä niiiiiin ihanalta *_* <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Vesimeloni on kyllä parasta! :D

   Poista