Trend time

En ole oikein koskaan seurannut trendejä silmä kovana, ennemminkin päinvastoin; se että jokin juttu on muodissa saa minut ennemminkin jarruttelemaan. "Näyttää kivalta, mutta onko tää nyt oikeasti mua?". Ja usein tästä syystä olen lämmennyt monille trendeille vuosien mittaan todella hitaasti.  Jotkut trendit taas ovat päätyneet suoraan minun Nounou-listalle. En oikestaan osaa vihata mitään trendejä, joten tuolta Nounou-listaltakin löytyy lähinnä trendejä, jotka eivät sovi omaan tyyliini, mutta näyttävät jumalaisen hyvältä jonkun toisen yllä. Anyway, alennusmyyntejä kierrellessä mukaan lähti hieman yllättävä ostos, joka on nyt jo jonkin aikaa ollut huudossa, mutta en ollut varma saisiko sen yhdistettyä tyyliini vaikka sellaisen hankkiminen onkin houkuttanut.  Tästä sainkin idean raapustaa muotitrendeistä jotka ovat vaatineet minulta ensin aikaa tai varovaista kokeilua ennen kuin on pää kolmantena jalkana lähdetty ostoslistaa tekemään.
Sporttisuus
Varmasti kaikkien mukavuudenhaluisten lempi trendi. Niken Tanjunit on mun vakiovaruste niin arki/työpukeutumisessa ja ovat ne täällä bloginkin puolella vilahtaneet useammin kuin vain kerran tai pari. Tämä trendi on niin helppo ja muokattavissa juuri itselle sopivaksi. Ihastuin tähän sporttiseen trendiin juurikin siksi että tämän voi toteuttaa juuri omalla tavalla. Esimerkiksi Rady yhdistettynä Nikeihin tai Egoistin kollarit (joita löytyy heidän syysmallistostakin useita ihania) yhdistettynä korkkareihin, ei näytä yhtään hullummalta ja lopputulos on aina yhtä miellyttävä. Ja vaikka en ikinä olisi uskonut, ostinpa minäkin tänä kesänä tästä tyylistä inspiroituneena lippiksen.
Instagram highlight
Oih, yksi ehdottomista suosiskeista! Tämän trendin kanssa lähdin aika varovasti liikkeelle. Ennen oikean highlighterin ostamista Sokoksen meikkiosastolta lähti mukaan poskipuna, jonka kuvittelin tuovan tarpeeksi hehkua kasvoille, mutta se ei toiminut ihan toiveideni mukaan. Joten päädyin ostamaan Maybellinen highlight- puikon, koska halusin highlightini olevan hillitty. Mutta ihastuttuani Farrah Moanin ja Amber Schollin sokaiseviin poskipäihkin ja kulmaluihin, päätin vihdoin ostaa himoitsemani Anastasia Beverly Hillsin Glow Kitin. Kyseinen Glow Kit on minulla toiminut paremmin kuin hyvin; lopputuloksesta saa juuri niin hillityn tai sokaisevan kuin haluaa. Tuota Maybellinen puikkoa olen nyt käyttänyt olkapäillä ja solisluilla jos olen halunnut sinnekin hieman hehkua.  Ollaan kavereiden kanssa mietitty miten tällä hetkellä alle vuoden vanha kummityttö tulee nauramaan meidän highlighteille ollessaan meidän ikäinen.
Mokka ja Satiini
Materiaaleista nämä ovat olleet minulle ne kauneimmat perus puuvillan ja sifongin lisäksi, joten näiden materiaalien kanssa ei paljon tarvinnut empiä. Jotenkin vaan alusvaatteilta muistuttavat satiiniset topit (ja olen alkanut tykkäämään satiini shortseistakin) iskee. Vaikkakin en voi olla ajattelematta Frendien jaksoa jossa Rachelilla on yllään alusmekko kun Joshuan (?) porukat pölähtää paikalle ja Rachel kirjoittaa johonkin lehtiöön heidän reaktionsa: "USA- not ready". Tästä huolimatta v-aukkoinen slip in- mekko on ollut ostoslistalla jo useamma kuukauden. Mokkaa taas löytyy niin hameissa kuin saappaissa. Ehkä mokka on minulle se turvallinen vaihtoehto sametille, jota en vaan voi jostain tuntemattomasta syystä sietää.
C-A-M-O
Tämä on se ostot josta aikaisemmin mainitsin. Olen kuulemma joskus viisi-, kuusitoistavuotiaana sanonut että kaikki maastokuvioiset vaatteet tulisi polttaa. En tiedä sitten oliko mulla jotain lapsuuden traumoja kyseisestä kuviosta vai miksi olen tuollaisen lausunnon mennyt antamaan. Joka tapauksessa löysin H&M:n alessa täydellisen camo-kuvioisen takin, jota päätin huvikseni kokeilla miltä se näyttäisi päälläni. Yllätyin itsekkin kun tämä kuvio/väri ei näyttänyt yhtään hullummalta ylläni. Päätinkin sitten harkinnan ja makutuomareiden kommentien jälkeen viedä takin kotiin, sillä tiesin että se jäisi muussa tapauksessa kummittelemaan mieleeni. Oikeastaan en matla pääseväni käyttämään tätä vähän kylmemmillä keleillä ja oli ilo huomata että ainakin H&M:n syysmallistosta löytyi camo-kuviota, joten en ehkä olekkaan niin jälkijunassa tämän trendin kanssa kuin voisi kuvitella.

Mitä tykkäätte,  iskeekö nämä trendit vai onko teillä muita suosikkeja joita ei tältä listalta löytynyt? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti