The Witch is Back

Perjantai kolmastoista... Tänä vuonna meillä viettettiin tämä epäonnenpäivä valmistelemalla eilisiä halloween etkoja, jotka pidettiin siis täällä meillä pienellä porukalla. Siivottiin perusteelisesti koko kämppä ja askarreltiin koristeita kädet krampaten ja viimeisteltiin sekä testattiin asut. Näiden lisäksi leivottiin halloween aiheisia tarjottavia. Eli puuhaa riitti, mutta oli se sen vaivan arvoista kun kerrankin saatiin kaikki ajoissa valmiiksi ja ehdin jopa lenkille Sannan kanssa. Eli lauantai aamuna ei tarvinnut kuin laittautua. Kirjoittelen noista DIY-jutuista erikseen ja pidän pääpainon tässä postauksessa mun tämän vuoden ensimmäisessä halloween lookissa.
Tosiaan vielä pari päivää ennen juhlia ei minulla ollut mitään ideaa miten pukeutua. Mutta ongelma ratkesi kuin itsestään inspiraation iskiessa Pinterestiä selatessa. Mikä sen klassisempi halloween asu kuin noita! Viimeksi pukeuduin noidaksi yhdeksän vuotta sitten halloweenina, koska ei vain ole ollut mitään ideaa miten toteuttaa noita lookki mielenkiintoisesti ja oman näköisesti. Mutta nyt inspiksen iskettyä kaivoin  kaapista v-aukkoisen jumpsuitin ja vyön jotka löytyivät jo valmiiksi. Tokmannilta kävin hakemassa hatun ja tuon tekokukka oksan, jonka maalasin akryylimaalailla, koska alunperin se oli väriltään oranssi. Halvaksi tämä asu totisesti tuli. Tuon peruukinkin ostin jo viime halloweeniksi (mutta en sitten päätynytkään käyttämään sitä silloin). 
Olisin halunnut värjätä myös kädet ja kynnet mustiksi, mutta noiden kukkien maalaaminen ja etenkin tuon peruukin muotoilu ihan uuteen uskoon (alunperin siis super paksu ja suora peruukki Alista), ettei jaksut ja aika enää riittänyt. Muuten olen kyllä todella positiivisesti yllättynyt ja tyytyväinen lopputulokseen. Mitäs tykkäätte? Toivottavasti teilläkin on ollut ihana viikonloppu! 

2 kommenttia:

  1. Apua näytät niin ihanalta näissä kuvissa! *__* ♥ Toivottavasti kirjoittelet tänne blogiin enemmän teidän Halloween-etkoista ja niistä DIY-jutuista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! ♥ Yritän tässä lokakuun aikana ja marraskuun alussa kirjoitella niin paljon näitä halloween juttuja kuin vain suinkin (vielä) ehdin :D

      Poista