It's coming


Taas on se aika vuodesta kun kaivetaan luurangot kaapista; kirjaimellisesti! Nyt löytyy parikin postausta luonnoksista halloweeniin liittyen, ja toisin kuin viime vuonna; en aio nyt ottaa mitään paineita niiden suhteen. Tänä vuonna olisin halunnut myös toteuttaa "31daysof Halloween" haasteen instagramin puolella, mutta työkiireiden takia en ehtinyt ottaa tarpeeksi kuvia varastoon pysyäkseni postaustahdissa. Mutta mikäli intoudun ja nyt töiden puutteessa iskee puute tekemisestä niin ehkäpä liityn mukaan hieman lähempänä Halloweeniä.
Yksi syy miksi viimevuoden halloween postaus saldo jäi odotettua vähäisemmäksi oli se etten ollut lainkaan tyytyväinen noiden asukuvien laatuun. Olen ehkä maininnutkin että meidä edellisessä kämpässä kuvausvalon puute oli tosi iso ongelma. Tästä syystä näistäkin kuvista tuli tosi rakeisia. Mutta koska oikeastaan mitään muuta vikaa en näissä nähnyt, niin muokkasin näistä tälläsiä "polaroid"-kuvia, koska ne on yleensä aina enemmän tai vähemmän hämyisiä. Mitä tyykkäätte?

Anyway oon tosi inspiroitunut tällä hetkellä ja tuntuu siltä että saan aikaan paljon tänne bloginkin puolelle. Parit halloween- juhlat ainakin tulossa, halloweenostoksia ja -askartelu projekteja on tullut jo tehtyä sekä haluaisin kuvailla taas erilaisia lookkeja. Minkälaisia suunnitelmia teiltä löytyy halloweenin suhteen?

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä näissä kuvissa on jollain tavalla ihana tunnelma, kun olet muokannut ne tuolla lailla. Eli tykkään kovasti! <3 Olen muuten kade tuosta asusta, se on niin kivan näköinen *_*

    Mä odotan innolla sun tulevia postauksia Halloweeniin liittyen. Oon oikein kunnon fani tätä juhlapyhää kohtaan ja siksi odotankin omia Halloween-juhlia! En myöskään malta odottaa sitä, että pääsen testaamaan omaa asuani ja näyttämään kuvia oman blogin puolella :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kiva kuulla! Kiitos! ♥

      Samoin! Olisipa useammin joku juhlapyhä joilloin pääsisi olemaan yhtä luova ja pukeutumaan etc.! XD

      Poista