ABH // Glow kit - Sun Dipped

Olen kärsinyt vakavasta highlight kateudesta joka kerta avatessani instan tai youtuben tai aina kun Rupaul's Drag Racessa näytetään Farrahia (jolla ei todellakaan ole liikaa highlighteä, sanoi Michelle mitä vaan.). Joten koska en saanut Maybelinen highlight puikosta tarpeeksi kiiltoa naamaani, niin samalla kun Iida tilasi omaan meikki varastoonsa täydennystä Jeffree Starin Skin Frostin ja Unicorn Lashes- siveltimien muodossa, lisäsin Beauty Bay:n ostoskoriin nämä ihanuudet. Mietin ikuisuuden uskallanko tilata tämän Anastasia Beverly Hillsin Glow Kitin sävyssä Sun Dipped, koska talvisin saatan olla hyvinkin kalpea mutta rusketun heti kun aurinko pilkistää, ja pelkäsin rahojen menevän hukkaan kalliin highlighterin kanssa, jos sitä ei ympärivuoden voi käyttää. Tästä syystä oli heti luovuttava esim Skin Frostin Ice Coldista jonka Iida itselleen tilasi. No onnekseni löysin youtubesta videon jossa selitettiin ykstityiskohtaisemmin kuin vain "jos olet kalpea valitse tämä", mikä ABH: n Glow Kit sopii parhaiten omaan ihon pohjasävyyn (josta en ole vieläkään ottanut selvää) yms. Videossa kerrottiin myös että jos ihon väri ja sävy muuttuu paljon vuodenaikojen mukaan kannattaa valita Sun Dipped. Näillä tiedoilla lähti Sun Dipped hankintaan. 
Tästä paletista löytyy siis neljä eri sävyistä highlightia. Ja kuten sanoin; mulla ihon sävy saattaa muuttua paljonkin vuodenajasta riippuen, joten mulle neljä highlightia, joita miksailla keskenään, on ehdottomasti parempi kuin yksi.  Sävyinä tästä paletista löytyy Summer, joka on hieman kellertävä vaaleakulta, Moonstone, joka verrattuna Summeriin on enempi vaaleanpunaiseen taittuva, ja Tourmaline, upea ruusukulta, sekä Bronzed, vähän tummempi kupari.
Pigmenttiä näistä löytyy ja koostumus on kerrassaan ihana, sopivan pehmeä joka suorastaan sulaa iholle. Näillä saa aikaan niin maltillisen hehkun kuin myös sellaisen jonka näkee avaruudesta Google Earthilla. Aina välillä kun meikkaa kysyn Iidalta että laitoinko nyt jo vähän liikaa highlightiä ja Iida vastaa ettei highlightia voi koskaan olla liikaa. 
Ehkä juurikin siksi että näissä on niin hyvin pigmenttiä, tästä touhusta ei tulisi mitään ilman asianmukaisia siveltimiä. Ensin "pohjustan" kevyesti Zoevan Fan Brush- siveltimellä semi randomisti noilla sävyillä, jotten äkkiä ole siinä tilanteessa että naama kiiltää liikaa omaan makuun. Sen jälkeen Zoevan 134- siveltimellä lisään tujummin Summeria, kunnes lopputulos on mieluisa. Tuotetta ei todellakaan tarvitse ottaa paljon. 

Onko teillä kokemusta näistä tuotteista, niin Glow Kitistä kuin siveltimistä? Olen itse niiiin tyytyväinen että voin lämpimästi suositella näitä kaikkia kolmea. 

2 kommenttia:

  1. Mä myin omani pois, kun en oikein osannut käyttää sitä. En keksinyt yhtään mihin noita kolmea muuta sävyä käyttäisi, ja tuo highlighter ei omilta kasvoilta juurikaan näkynyt :( Toi Jefferee Starin skinfrost on kyl ollu täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hitsi! Mullakin kyllä Tourmeline ja Bronzed herätti epäilyksen että tuleeko niitä käytettyä mutta kävikin niin että rakastuin Tourmalineen ja Bronzediakin tulee bronserin päälle vähän sipaistua. ♥

      Onneksi löysit skinfrostin jos glow kit ei ollutkaan se sopiva highlight. Niistäkin olen kuullut niin paljon hyvää! :D

      Poista