Sisustuspostaus // eteinen

Muutimme tänne uuteen osoitteeseen noin kuukausi sitten, enkä keksi mitää negatiivivsta kerrottavaa tästä asunnosta ja osittain juuri siksi halutaan sisustaa tämä juuri meidän näköiseksi. Mekein kaikki huoneet on vielä enemmän tai vähämmän sinne päin kesken ja paljon oleellisiakin huonekaluja, kuten ruokapöytä puuttuu. Mutta yksi paikka kuitenkin on jo valmis. Nimittäin eteinen. Ihanaa kun on edes jossain jo taulut seinillä ja matot kohdillaan.
Eteisestä meiltä löytyy kenkäkaappi, koska muuten ei kaikki ne kengät joita aina silloin tällöin tulee käytettyä mahtusi minnekään. Muutenkin pysyy yleisilme mukavan siistinä kun ei ole jättiläismäistä kenkävuorta. Olen vähän sellainen ihminen että mitä enemmän tavaroille on oma paikka sen parempi. Jokapäiväisessä käytössä olevat kengät meillä löytyy vaatenaulakon alta.
  Kaapin päältä löytyy vähän harjoja ja hiuslakkaa, jos pitää kiireessä vielä viimeiset hiukset laittaa ojennukseen ennen kuin juoksee ulos ovesta. Oon tosi huono käyttämään koruja jos ne on jossain piilossa ja siksi mun korurasia on myös tässä kaapin päällä muistuttamassa että muistan laittaa korvikset ja jonkun kaulakorun jos on aikaa.
Tästä rahista haaveilin monta vuotta ja nyt päätettiin hommata se. Ideanahan toki oli että tuossa voisi istua mukavasti kun laittaa kengät jalkaan, mutta enempi tuo on meille kätevä paikka johon on helppo laukut heittää kun tulee kotiin. Haha! 
Tässä vielä miltä meidän eteinen näyttää kokonaisuutena. Nuo matot ovat aivan ihanat! Saatiin tämä kolmen maton setti tuparilahjaksi. Meillä oli kahdessa edellisessä asunnossa porukoiden ikivanha ruskean sävyinen käytävämatto jonka tilalle (lukuisista etsinnöistä huolimatta) ei ikinä löydetty uutta, joten nyt tuntuu hyvältä että vihdoin saatiin uudet matot eteiseen. Toinen tuollainen pienempi matto löytyy parvekkeen oven edestä.

Noniin, siltä näyttää meidän eteinen. Mitäs tykkäätte? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti