Happy Halloween

Täytyy kyllä sanoa, että olen hyvin yllättynyt kuinka nopeasti halloween tänä vuonna meni ohi. Tuntuu etten ehtinyt päästä edes kunnolla halloween/kauhu-tunnelmiin ja kiitos kiireiden; Koko lokakuu meni yhdessä hujauksessa. Toisaalta kun ajatukset oli siellä ja täällä niin ei ollut aikaa suunnitella ja ideoida halloween-lookkeja ja -projekteja miljoonaa, mikä tavallaan on harmi, mutta olen myös iloinen siitä, että tänä vuonna halloweenin ei kulunut läheskään yhtäpaljon rahaa kuin ennen. Kirjoittelen näistä kiireistä sitten tarkemmin vaikka seuraavassa postauksessa.

Anyway, edellisiin vuosiin verrattuna tänä vuonna juhlittiin halloweeniä kahdesti, muutama viikko sitten viettettiin etkoja ja viime viikonloppuna laittauduttiin virallisille halloween juhlille. Ilta kului ihanien ihmisten kanssa hyvästä ruoasta ja juomasta nauttien. Harmi kun kerrankin olisin jaksanut juhlia myöhempäänkin, niin meidän oli murun kanssa lähdettävä jo semi aikaisin koska bussit. Mutta iso kiitos Lotalle ja Nikolle jotka hostasivat tämän vuoden halloween juhlat!  
Tosiaan mulla on ollut jo parin vuoden ajan idea tälläisestä mustasta hoitsun asusta ja nyt vihdoin päätin sen toteuttaa. Alunperin ajattelin ajan säästämiseksi tilata valmiin asun, mutta sitten mietin että onko oikeasti mitään järkeä ostaa kolmenkympin asua joka sisältää mustan random mekon ja mustan hoitsun päähineen, jos mun kaapissa on useampikin musta mekko ja varastosta löytyy tarvikkeet tehdä tuo päähine helposti/nopeasti itse. Sanoisin että ei ole.
Pääsin siis taas askartelu hommiin. Leikkasin vaahtomuovista mun pään muotoisen palan ja liimasin molemmille puolille mustaa kangasta. Tein myös tuon ristin leikkaamalla ensin ristin muotoisen palan vaahtomuovista, koska halusin sen olevan vähän koholla, ja liimasin siihen violetin/purppuran väristä kanagsta. Lopuksi tein päähineeseen klipsikiinnityksen. Ja jotta lopputuloksesta tulisi enempi hoitsumainen puin mekon päälle mustan kauluspaidan jonka helmat sidoin solmulle. Mitäs tykkäätte?
Toivottavasti teilläkin oli ihana halloween mikäli sitä juhlitte. Mulla jatkuu ilta taas kerran (yllättäen) The Forestin parissa. Hyvää alkanutta viikkoa!    

4 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihana oletkaan! <3

    Kiva idea tuo musta hoitsuasu, tekisi mieli jonain Halloweenina kokeilla myös tuon tyyppistä pukua, mutta lisätä vain enemmän tekoverta mukaan! Voi vitsit, oikein harmittaa, kun nyt ihmiset höpöttelevät jo joulusta ja mä vain mietin ensi vuoden Halloweenia... Onko tämä paha? :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! ♥

      Ois kiva nähä sun versio hoitsusta! Muakin vähän harmittaa et ihmiset on nyt jo joulu puuhissa kun halloween meni niin nopeasti...varsinkin kun joulua (toisin kuin halloweenia) ei niinkään "suunnitella", vaan on ne tietyt perinteet joiden mukaan joulu rakennetaan. Joten hyvä vaan aloittaa ensi vuoden halloweenin miettiminen jo hyvissä ajoin! X'D

      Poista