Sisustusjulisteita Deseniosta ja Zazzlesta

Sisustusaihetta tähän väliin ja onkin tämä postaus on pakko aloittaa kertomalla miten ystävällistä ja nopeaa Zazzlen asiakaspalvelu on. Lyhyesti tarina menee näin että tilasin 29. maaliskuuta Zazzlesta kaksi julistetta ja pari söpöä postikorttia. Tilaus lähetettiin minulle seuraavan päivän aikana. Postitustavaksi valitsin halvimman mahdollisen (tietysti ilman trackingiä) jolla paketin olisi pitänyt saapua perille 5-12 päivässä. Odotin kolmekymmentä päivää ennen kuin otin yhteyttä Zazzlen asiakaspalveluun ja kerroin ettei paketti ole saapunut perille. Ihania kun ovat, he lähettivät korvaavat tuotteet minulle uudelleen express shippingillä! Paketti saapui muutamassa päivässä kotiovelle.
Tämä oli toinen jonka tilasin Zazzlezta. Tykästyin siihen miten kivalta harmaa ja valkoinen näyttävät yhdistettynä tallaisessä kartta julisteessa. Näitä oli varmaan kaikista maailman kaupungeista ja mietin pitkään tämän ja Sacramenton välillä, koska jotenkin musta olisi ollut kiva valita Sacramento sillä musta tuntuu että aina kaikki kauhuleffat sijoittuvat sinne... Mutta päädyin kuitenkin New Haveniin, koska onhan koti sellainen "turvasatama". Syvällistä! Haha!
Kun sain tämän julisteen Deseniosta (minne on tullut paljon ihania uutuuksia), tässä luki vain "Stockholm Stockholm". Ja onneksi olin ehtinyt suunnitella jo kuinka tätä lähden muokkaamaan oman tyyliseksi, sillä reaktiot olivat hyvin epäuskoisia: "Elina, mitä pirua? Oikeesti?" "Jotenkin ei vaan yhtään sun näkönen" kun asunnon toinen asukas ja siskoni näkivät tämän. Mutta sain onneksi pitää tämän kerrottuani suunnitemista. Itseäni nuo reaktiot huvittavat vieläkin koska eihän tuo "Stockholm Stockholm"ollut yhtään mua.
Musta sisustusjulisteiden muokkaamisella saa niihiin pienellä vaivalla vähän persoonallisuutta ja tuskin tuo kartta julistekkaan jää nykyiseen tilaansa. Saisinpa sen edes joskus seinälle. Voi olla että joudun tälle tilaamaan vielä kaverin koska yksin isolla seinälle se näyttää vähän yksinäiseltä.
Samaan Zazzlen tilaukseen mahtui myös postikortteja. Tykkään vintage kissa korteista tosi plajon, varsinkin jos niissä on vähän jotain "kauhu" ominaisuuksia. Mutta mahtui tilaukseen myös kasvi aiheisia kortteja, jolla on helppo sisustaa.

Tällä hetkellä olen todella ihastunut Society6:n tarjontaan. Sieltä löytyy niin paljon lahjakkaita taiteilijoita. Seuraavaksi olenkin siis varmaan tilaamassa sieltä. Onko teille kokemusta jostain näistä kolmesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti