Tokio 2017 pt. 2.

Aurinkoista sunnuntai päivää! Nyt olisi luvassa Tokion matkapostauksen toinen osa, joka jatkuu suoraan siitä mihin edellinen jäi. Viikosta oli vielä puolet jäljellä ja ne vietettiin aika paljolti kavereiden kanssa. Sää vaihteli jonkin verran tuon meidän maaliskuuhun sijoittuneen reissun aikana, mutta joka päivä lämpötila kohosi noin kymmeneen lämpöasteeseen ja aurinkokin paistoi. Ainut oikeasti kylmä päivä osui meidän viimeiselle päivälle. Mutta talvitakkia en kertaakaan tarvinnut. 
   
Mutta siis seuraavana päivänä olimme sopineet tapaavamme Emman, mutta koska Emmalle tulikin yllättäen este nähtiinkin vasta illallemmalla illallisen merkeissä. Otettiin suunta Ikebukuroon, koska olin pikkusiskolleni luvannut ostaa tuliaisiksi Bulbaraur -pehmolelun ja muuta pientä Pokemon Centeristä. Pyörittiin jonkin aikaa ennen kuin löydettiin Pokemon Centeriin, jonka odotin olevan paljon isompi kuin se loppujen lopuksi oli. Mutta Pikachuista ja asiakkaista ei ainakaan ollut pulaa, sillä jonot oli ihan kolossaaliset, mutta onneksi kassoja oli varmaan joku kaksikymmentä kappaletta, joten jonot etenivät nopeasti. Itselle en tullut ostaneeksi tuolta mitään mutta bulbasaurukset lähtivät mukaan palkaksi kissan hoidosta.
Koska olen tälläinen Marie Antoinette jonka mielestä kakku on hyvä aamu- ja iltapala, niin miksi ei lounaaksikin sopisi nauttia jotain makeaa! Mentiin sitten tollaseen lounaskahvila paikkaan josta sai pannukakkujen ja muun makean lisäksi myös pastaa. Itse tilasin ihan perus pannukakut vaahterasiirapilla ja kermavaahdolla, koska tilasin niiden kaveriksi jäälaten jonka pohjalla oli niin ihanaa mansikka hilloa ja päällä kermavaahtoa. Epähuomiossa silittelin koko ajan tota uutta hapsutakkia, koska se tuntu kivalta ja joku miespuolinen tarjoilija tuli kysymään että onko mulla kylmä tai jotain. 
   
Tuolta kahvilasta näkyi Sunshine Aquariumin mainos jossa talutettiin saukkoja valjaissa! Iida oli ihan liekeissä että pakko mennä ja sanoin et mennään vaan vaikka jono näyttivätkin olevan tosi pitkät. Mutta onneksi sitten kävikin ilmi että jonot olivat pitkät vain hissiin joka vei akvaariumiin ja sisälle päästyä ei jonoja ollut nimeksikään. Varsinkin kun ostimme liput automaatista. Iidan harmiksi saukkoja ei päässyt taluttamaan ja pikkuiset olivat muutenkin nukkumassa niin emme edes nähneet niiden mönkivän häkissään. Muuten ihan kiva paikka kuluttaa aikaa.
Akavaariumin jälkeen päätettiin mennä pyörähtää Harajukussa. Metroasemalla tajuttiin et osuttiin just ruuhkaan ja metrot oli ihan tupaten täynnä. Toivottiin vaan että seuraava metro ei olisi ihan näin täynnä kuin tuo kuvassa oleva, mutta turha toivo. Metro oli ihan täynnä saapuessaan ja silloin kun me vihdoin päästiin kyytiin ja silti meidänkin jälkeen sisälle mahtui ihmisiä tunkemalla. Mutta ei kyytiin pääseminen edes ole se vaikea osuus, vaan päästä pois ei-niin-vilkkaalla asemalla. Onneksi meidän asemalla varmaan puolet matkustajista jäi pois, joten ei ollut sitä ongelmää mikä monilla muilla asemilla, kun mihinkään suuntaan mahtunut/pystynyt väistämään.
Tavattiin Emma Shinjukussa vähän myöhemmin ja käveltiin Higashi-Shinjukuun korealaiseen ravintolaan missä sai grillata lihat itse. Tarjoilija tuli ottamaan meidän tilauksen ja samalla sytytti grillin lämpenemään. Tilattiin noiden lihojen lisäksi myös riisiä ja kimchiä jota en ennen ollut maistanut. Mausteista mutta hyvää! Oon aina haluunnut kokeilla tämän tyylistä ravintolaa jossa itse grillaillaan. Suosittelen! Syötyämme mahamme täyteen saatoimme Emman metroasemalle ja jatkettiin siitä matkaa kävellen hotellille, minne matkaa oli vain pari minuuttia.
Seuraavana päivänä tapasin Sarin Harajukussa LaForetin edessä ja  suunnattiin siitä yhdessä Radyn liikkeeseen. Musta oli aivan ihanaa mennä Sarin kanssa, koska tiedän että Sarikin tykkää Radystä. Meillä oli ihan super kiva ja söpö myyjä jonka kanssa Sari juttelikin japaniksi. Ryntäsin heti laukkujen kimppuun joita Radyllä on tosi paljon! Sovitin ja hiplailin varmaan miljoonaa eri laukkua, mutta ostin sitten kuitenkin vain tämän mistä olin haaveillut jo tovin. Alunperin olisin halunnut tämän koossa L, mutta onneksi pääsin paikan päälle kokeilemaan ja toteamaan tämän s-kokoisen parhaaksi minulle. Ja tulihan siinä säästettyäkin! 
Sovimme myös menevämme seuraavana päivänä Akihabaraan pyörimään ja pelaamaan ufo chatchereillä. Saatuamme tarpeeksi animetrashinä olemisesta, sunnattiin Shibuyaan sushille! Ja oi kun oli namia! Parasta sushia mitä koskaan olen syönyt! Muutenkin oli niin kiva vihdoin päästä käymään tuollaisessa sushi raflassa jossa ruoat tilattiin tabletin kautta ja saapuivat kiskoja pitkin. Samalla myös kerroin että pakko mennä vielä uudelleen käymään Radyn liikeessä, koska en saanut edellisessä postauksessa ylläni ollutta farkkumekkoa mielestäni.
Tässä vaiheessa olen jo mennyt ihan sekaisin päivistä ja tuntuu että kaikki tapahtui vain "seuraavana päivänä"! Hhaha! Mutta ei voi mitää jos venyttää matkakertomusten kirjoittamisen näin. Mutta seuraavana päivänä otettiin metro Harajukuun jossa tapasin Sarin ja Niinan. Iida meni käymään Shibuyassa ja liittyi joukkoomme vähän myöhemmin. Suunnattiin porulla Radyyn ja meitä palveli sama myyjä kuin viimeksi. Tällä myyjällä oli myös päällään sama farkkumekko jota olin tullut kokoeilemaan. Mekon lisäksi ostin tuon vaaleanpunaisen pompulan ja säilytyspussukan.
Materiaonnen maximoituani suunnattiin Hartsan muihin kauppoihin kun Iidakin oli taas liittynyt seuraamme. Iidakin sai ison ostoskassin täynnä ihanuuksia! Kävimme myös udonilla ennen kuin tiemme erkanivat ja palasimme hotellille pakkaamaan kamoja koska aamulla ei todellakaan olisi enää aikaa.
Sitten koittikin jo kotiinlähdön aika. Hui kun tästä postauksesta tuli pitkä! Oon niin iloinen saadessani kokeilla kaikkia uusia asioita ja ravintloita tällä reissulla. Oon myös iloinen että olimme samaan aikaan Tokiossa kuin Sari ja Niina ja Emma. Oli hauskaa että toiselta puolen maapalloa, samassa kaupungissa, oli samaan aikaan niin paljon tuttuja! Vaikka tämä reissu olikin aika lyhyt, niin on se ollut yksi elämäni parhaista!

2 kommenttia:

  1. Ihanaa oot palannut! Tulin pitkästä aikaa kurkkaamaan, jospa oisit palannu takasin bloggaamisen pariin ja täällähän oli mooonta uutta postausta. :) Sua on niin kiva seurata, kun sulla on niin ihana tyyli ja oot tosi kaunis. Hyvin sopii noi vaaleet hiukset sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Kiva kuulla että tykkäät ja ihana et löysit tänne uuden blogin puolelle! Bloggauksesta tuli tosiaan pidettyä taukoa mutta feels good to be back! :D

      Poista