Tokio 2017 pt. 1

Noniin, koska ulkona on kurja keli ja vettä sekä lunta on tänään satanut, niin nyt voisi olla hyvä hetki kirjoitella meidän Tokion reissun ensimmäistä osaa kuvineen. Edellisestä Japanin reissusta oli jo kulunut kolme vuotta, joten alkoi jo olla vähän ikävä Tokiota. Ja täytyy kyllä sanoa jo näin heti alkuun että yksi parhaista reissuista ikinä ja oon niin onnellinen siitä viikosta jonka tuolla vietin. Olimme siis japanissa 8.3-16.3 välisenä aikana, mutta ei pari lisäpäivää olisi haitannut sillä ensimmäistä kertaa ikinä meillä oli oikeesti tosi paha jet lag.
Meillä oli Iidan kanssa eri paluulennot, joten olin innoissani että saadaan matkustaa menomatka yhdessä. Mutta kuinka ollakkaan; meidän lento oli ylibuukattu ja Iida siirrettiin businessluokkaan... Ihan hyvin lento meni yksinkin leffoja katsellessa ja nukkuessa. Laskeututtuamme Iida kertoi ettei hän ollut nukkunut ollenkaan vaikka businessluokan penkin sai kokonaan pitkälleen. Olisin itse ollut ihan kuollut ilman niitä neljää tuntia jotka sain nukuttua Mua aina kuumottaa kun lentoemännät kysyy että "Mites nukutti?" ja oon ihan varma että oon kuorsannu. Hahah!

Btw jos haluatte päästä helposti ja semi edullisesti lentokentältä esimerkiksi Shinjukun asemalle, valitkaa Airport Limousine. Yhteen suuntaan hinta oli muistaakseni 2000 jen luokkaa per henkilö. Shinjukun asemalta napattiin taksi, joka vei meidät hotellille.
Hotellin check-in oli vasta kolmelta iltapäivällä, joten jätettiin laukut säilöön ja lähdettiin aikamme kuluksi Shinjukuun pyörimään. Emmakin ilmestyi kiertelemään meidän kanssa Altan kauppoja. Kolmen aikaan käytiin hotellilla laittautumassa enempi ja suunnattiin Harajukuun, josta ostin uudet Niken lenkkarit niiden huonojen kenkien tilalle, joilla olin Suomesta lähtenyt matkaan. Pari seuraavaa päivää meni pitkälti jet lagin kourissa, mutta käytiin kuitenkin kiertelee Shibuyaa. Yllättäen Shibuya 109:stä ostin vain mekon ja neuleen Spiral Girlistä.
Tämän reissun parhaat liikkeet olivat ehdottomasti Rady ja Egoist! En ole varmaan koskaan pistänyt yhteen kauppaan yhtä paljon rahaa kerralla kuin tuolloin Luminestin Egoistissa käydessä. Lompakkokaan ei enää mennyt kiinni tuon jälkeen (enkä vieläkään ole ostanut uutta). Luminestissa (kuten aina) saatiin taas ihan super hyvää palvelua! Staffit oli niin ystävällisiä ja kärsivällisiä, jos sovittaessa ja päätöksen teossa meni aikaa ja ehdottelivat ja suosittelivat värejä. Alusta loppuun oltiin niin kohteliaita. 
Samana iltana Sari laittoi viestiä, että mentäisiinkö izakayaan viettämään iltaa. Suunnattiin Shinjukuun ja tavattiin Sari ja Niina Altan edessä, josta Sari johdatti meidät tuttuun izakayaan. Tää oli ehdottomasti yks parhaista illoista koko reissulla. Ruokaa ja juomaa hyvässä seurassa, mitä muuta voisi toivoa. Suunnattiin vielä lopuksi porukalla purikuraan ja sovittiin Sarin kanssa että mentäisiin parin päivän päästä yhdessä Radyyn shoppailemaan. 
Kotimatkalla hotellille pysähdyttiin Mister Donutissa hakemassa iltapalaa. Oli niin hyvää, että ehkä ihan hyvä vaan ettei tuota kyseistä puljua löydy täältä. Käytiin vielä suihkussa ennen nukkumaan menoa, koska kello oli jo aika paljon eikä kumpikaan jaksanut enää kylpeä. Muuten kylvettiin kyllä melkein joka päivä ja Lushin kylpykuulia tuli kulutettua ihan mukavasti. Oli ilo huomata miten monesta paikasta sai osettua tax freenä, varsinkin jos osti isommalla summalla niin säästi ihan hyvin, Lush oli yksi näistä paikoista.

Tähän voisin tällä erää päättää tämän postauksen ettei tämä veny kilometrien mittaiseksi. Toivottavasti tykkäätte lukea tälläisiä pitkiä höpötyksiä, koska musta ainakin on tosi kiva kirjoittaa näitä ja lukea joskus vuoden päästä muistellen mitä kaikkea kivaa tähänkin reissuun mahtui. 

2 kommenttia:

  1. Olipas ihana postaus! *_* Tuli kyllä niin kova ikävä Tokioon enkä malta odottaa, että pääsisin itsekin takaisin. Ihana kuitenkin kuulla, että teidän reissu sujui kivoissa merkeissä, vaikka teillä olikin paha jet lag! Innolla jään odottelemaan seuraavaa postausta!

    Mua jäi muuten ärsyttämään nyt ihan hirveästi, kun mainitsit tuosta Airport Limousinesta :( Me otettiin mun matkaseuran kanssa Narita Express (en tosin valita, oli mukava tapa matkustaa, mutta melko kallis), mutta ehkä ensi kerralla ollaan viisaampia ja käytetään rahat vähän halvempaan menopeliin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Täälläkin on jo kova kaipuu takaisin.

    Toi Airport Limousine on kyl kätevä! Ollaan käyetty sitä joka reissulla. Suosittelen! :D

    VastaaPoista