Sunshine for days

Ihanaa kun tänään on ollut niin aurinkoinen ja lämmin sää. Mulle kevät on vuodenajoista se kaikkein inspiroivin ja olen niin onnellinen, että nyt ehkä uskaltaa jo puhua keväästä kun nahkatakki kelit on täällä. Itse en ole tarvinnut talvitakkia viikkoon. Olen kyllä niin tyytyväinen että päivitin Tokion reissulla takkivarastoa uudella nahkatakilla. Edellisen nahkatakini ostin Taobaosta muutamalla eurolla vuosia sitten, joten oli jo aikakin ostaa uusi. Varsinkin kun vanhasta alkoi hiha repeytyä irti. Ilman nahkatakkia ei elämä onnistu, onhan se jokaisen takkivaraston must have-juttu! 
Jacket: Egoist / T-shirt: Mango / Pants: GU / Bag: Rady / Shoes: Esperanza

Näihin housuihin kuuluu myös ylöosa jonka saa napitettua housuihin kiinni, jolloin tästä tulee haalari. Vaikka oonkin haalari-ihmisiä, päätin tänään ottaa yläosan irti ja sen sijaan yhdistää mustan t-paidan ja nahkatakin näihin housuihin. Mulla tulee näistä housuista niin mieleen tämä otus Henkien Kätkemä-elokuvasta. Tuntuu että joka kuvassa nää on vähän hassusti rutussa. Hiukset laitoin simppelille ponnarille, koska ulkona on vielä tosi tuulinen keli vaikka lämmintä onkin. Hiusten taisteilu ponnarille klipsipidennykset päässä on aina ihan oma taiteenlajinsa. Harjoittelulla varmaan saisi siitäkin touhusta nopeampaa.

Löytyykö muita jotka ovat aloittaneet nahkatakkikauden?

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva asu! Jotenkin yksinkertainen, mutta silti ihanan hempeä ja naisellinen :> Nuo housut ovat muuten aivan ihanat! <3 Ois kiva nähdä joskus sellaisiakin kuvia, kun sulla on nuo haalarit päällä.

    Itse heitin Japanissa ollessani ainokaisen nahkatakkini pois, kun sen selkämys ja hihat alkoivat näyttää niin kamalilta... Itseäni inspiroi nykyään enemmän farkkutakit, joten sellainen oli pakko tänään ostaa H&M:stä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥

      Farkkutakit on kans kivoja! Ihanaa kun niitä alkanut näkyä enemmän ja peruskaupoistakin löytyy kivan tyylisiä/erilaisia. :D

      Poista